Paikallisyhdistys järjestää kevät/kesäkaudella 2022 seuraavat matkat ja tilaisuudet.    

Matkoilla noudatetaan THL:n suosituksia. Kun ilmoittaudutte tapahtumiin, niin kertokaa myös yhteystietonne, että mahdollisen tapahtuman peruuntumisen johdosta teihin saadaan yhteys.  Vahva suositus on myös, että kaikki, jotka aikovat osallistua tapahtumiin/matkoille, hankkivat Koronapassin! 

 

Puheenjohtaja on käynyt "ankaria" neuvotteluja kaupungin viranhaltijoiden kanssa ja he ovat tulleet siihen loppupäätelmään, että Koronapandemian tässä vaiheessa kyseinen tapahtuma siirretään pidettäväksi 25.5.2022  klo 13.00 - 16.00.

 

Ti.8.2. klo 13.00-15.00 Omaishoitajien INFO-päivä Tules-Talolla. Tervetuloa niin uudet Omaishoitajat kuin myös jo pidempään omaishoitajina toimineet päivittämään tietoja ja tapaamaan vertaisiaan. Mukana kaupungin omaishoidon vastaavia henkilöitä sekä yhteistyökumppaneita. Kakkukahvit. Ilmoitathan tulostasi Jarille 2.2. mennessä.   

 

Ti.10.5. Lähdemme Linja-auto retkelle Hankoon. Omavastuu 50€ johon sisältyy kuljetus, opastettu kiertoajelu, vierailu Hangon vesitornissa ja lounas Hangon Casinolla. Shoppailua Hangon pikkuputiikeissa sekä Kahvi ja Marsalkan Mansikkakakku Neljän Tuulen Tuvalla. Tupa sijaitsee pienellä kauniilla Mäntysaarella. Ilmoitus Jarille 30.4. mennessä. Aikataulu Eura 7.40; Lappi 8.00; Rauma 8.20.   

Ti. 7.6. Merellinen risteily Isokarin majakkasaareen. Omavastuu 60€ sisältäen bussimatkat, merimatkat, opastetun saarikierroksen ja sisäänpääsyn majakkaan sekä ruokailun. Ilmoitus Jarille 30.5 mennessä. Linja-auton aikataulu Eura 8.20; Lappi 8.40; Rauma 9.00.   

La. 9.7.Matkaamme Kauhajoen teatteri KAJON Sotkanpesään katsomaan kahta 1tunnin näytelmää, ”Akka kateissa ja Esimerkkikylä” Omavastuu 40€ sis. Linja-automatkan, lipun esitykseen ja väliaikakahvin, sekä esityksen jälkeen ruokailun Ravintola Kunnarin noutopöydästä. Ilmoitus Jarille osallistumisesta viimeistään 10.6. Liput on lunastettava 13.6. Linja-auton aikataulu: Eura 10.00; Lappi 10.20; Rauma10.40.   

  Ti. 2-4.8. Kesäretki Hamina-Kotka. Majoitumme Spa Hotel Haminan 2h/huoneissa. Paljon nähtävää ja kuultavaa opastetuilla kierroksilla. Ruokailuja eri kohteissa. Matkasta saa maaliskuun jälkeen tarkempaa tietoa, sen jälkeen, kun selviää, saammeko kyseiselle matkalle anotun kohdennetun avustuksen.    

 

Toki puheenjohtaja Tuirelta voi myös tiedustella ja ilmoittautua tapahtumiin/matkoille mutta mieluimmin iltaisin.  0400 325 148    

Kaikki ilmoittautumiset ja myös peruutukset vastaanottaa Jari puh. 0400 59 9162. Jarilla on myös e-mail; jaricarampa@gmail.com 

 Esteen sattuessa myös peruutus on ensiarvoisen tärkeä koska yleinen tapa on, että palveluntuottaja       laskuttaa sen henkilömäärän mukaan mikä heille on ilmoitettu. Olette lämpimästi tervetulleita       näihin tilaisuuksiin!   

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


        

 

 

 

 

Ilmoittautumiset

Jari 0400 - 59 9162

jaricarampa@gmail.com

 

Powered by Aava 3